Over ons


 • Een droom die uitkwam

  Fietsvakantie Griekenland.nl is een Nederlands bedrijf dat vanaf 2007 fietsvakanties verzorgt in Griekenland. De eerste 10 jaar onder de naam Hellenic Cycling Holidays, maar van 2016 ook met een nieuwe website Fietsvakantie Griekenland.nl.

  De mensen van Fietsvakantie Griekenland.nl:

  Guido van Meeteren (NL)
  Al vanaf zijn jeugd ging de interesse van Guido uit naar fietsreizen en het ontdekken van landen en culturen. De afgelopen jaren heeft hij veel gefietst in Griekenland en hij spreekt inmiddels een vlot woordje Grieks. In 2005 kregen Guido en Filip het plan om fietsvakanties te organiseren in Griekenland. Een droom die 2 jaar later uitkwam. Gekozen is voor het Ionische eiland Kefalonia.

  Filip Sercu (BE)
  Filip komt uit een bekende wielerfamilie en is jaren actief geweest in de baansport. Na zijn fietscarrière is hij voor verschillende profploegen gaan werken, die over de hele wereld fietsen. Samen met Guido heeft hij verschillende fietsreizen begeleid, waaronder in Italië en het Spaanse eiland Mallorca. Zijn kennis van fietsvakanties en fietsreizen zijn belangrijk geweest om Fietsvakantie Griekenland.nl tot een succes te maken.

  Eigen beheer

  De fietsvakanties die wij aanbieden worden allemaal in eigen beheer uitgevoerd. Fietsvakantie Griekenland.nl maakt uitsluitend gebruik van eigen huurfietsen en materiaal van een hoge kwaliteit. Op Kefalonia hebben we een fietswerkplaats. Vanaf het moment van aankomst op de luchthaven van Kefalonia tot uw vertrek zijn wij uw aanspreekpunt ter plaatse. Tijdens fietstochten kunt u bij pech onderweg gebruik maken van onze NL-fietsservice.

 • Onze fietsvakanties in de media

  Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.

  FAC1404R01_Cover.indd 2 Fietsvakantie Griekenland Magazine 3 Fietsvakantie Griekenland NTFU
  4 Fietsvakantie Griekenland Ledig Erf 5 Fietsvakantie Griekenland Fiets Magazine 6 Fietsvakantie Griekenland Fietsvarianten

   

 • Onze fietsvakanties op video