Gastenboek


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * invullen.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten niet te publiceren.
138 berichten.
Arnold en Annemarie Boyenk Arnold en Annemarie Boyenk schreef op 7 oktober 2017 om 20:45:
Met prima fietsen een heerlijk fietsweekje gehad. Begin oktober met 25 graden en veel zon fietsen op Kefalonia, terwijl herfststormen over Nederland razen, is schitterend. Na de fietstocht was er tijd om met een drankje aan het zwembad op het prachtige Felix appartementen complex te relaxen. De begeleiding was er helemaal op gericht om het de deelnemers naar de zin te maken. Kefalonia is een prachtig eiland. Het uitzicht vanaf de Enos berg (1.600m hoog) op de zee in de... Lees verder
Met prima fietsen een heerlijk fietsweekje gehad. Begin oktober met 25 graden en veel zon fietsen op Kefalonia, terwijl herfststormen over Nederland razen, is schitterend. Na de fietstocht was er tijd om met een drankje aan het zwembad op het prachtige Felix appartementen complex te relaxen. De begeleiding was er helemaal op gericht om het de deelnemers naar de zin te maken. Kefalonia is een prachtig eiland. Het uitzicht vanaf de Enos berg (1.600m hoog) op de zee in de diepte zal ik nooit meer vergeten.
Niek Ruissen Niek Ruissen schreef op 26 september 2017 om 16:43:
Gisteren teruggekomen van het 15daagse arrangement Kefalonia & Ithaka. Alleen maar lof. Prachtige eilanden, mooie verblijfslocaties, uitdagende en mooie fietstochten, goede fietsen en een uitstekende begeleiding en ondersteuning.
Gisteren teruggekomen van het 15daagse arrangement Kefalonia & Ithaka. Alleen maar lof. Prachtige eilanden, mooie verblijfslocaties, uitdagende en mooie fietstochten, goede fietsen en een uitstekende begeleiding en ondersteuning.
Ans en Willy Ans en Willy schreef op 24 september 2017 om 18:35:
Wij hadden deze fietsvakantie geboekt via Fital reizen. Wij hebben 2 heerlijke weken gehad en volop genoten van alles wat op ons pad kwam. Het was voor ons de 1e fietsvakantie en ondanks de pittige stijgingen was het goed te doen met een hybride fiets. De begeleiding vanuit de organisatie was super!
Wij hadden deze fietsvakantie geboekt via Fital reizen. Wij hebben 2 heerlijke weken gehad en volop genoten van alles wat op ons pad kwam. Het was voor ons de 1e fietsvakantie en ondanks de pittige stijgingen was het goed te doen met een hybride fiets. De begeleiding vanuit de organisatie was super!
Henk en Anja Ceelen Henk en Anja Ceelen schreef op 19 augustus 2017 om 10:14:
Wij hebben genoten van twee fantastische vakantieweken op Kefalonia. Via Guido alles geboekt, tot en met de autoverhuur toe. Alles prima geregeld. We zaten een week in Agia Efimia en een week in Moussata. Hierdoor kregen we een goede indruk van de vele gezichten die het eiland rijk is. De eerste week hebben we elke dag een ander idyllisch strandje bezocht. De tweede week een racefietsweek bij Guido. Samen hebben we elke dag een mooie tocht kunnen rijden. Het is... Lees verder
Wij hebben genoten van twee fantastische vakantieweken op Kefalonia. Via Guido alles geboekt, tot en met de autoverhuur toe. Alles prima geregeld. We zaten een week in Agia Efimia en een week in Moussata. Hierdoor kregen we een goede indruk van de vele gezichten die het eiland rijk is. De eerste week hebben we elke dag een ander idyllisch strandje bezocht. De tweede week een racefietsweek bij Guido. Samen hebben we elke dag een mooie tocht kunnen rijden. Het is een heel mooi fietseiland waar je de nodige hoogtemeters kunt maken. Maar ook redelijk vlak fietsen is goed mogelijk. Het verkeer houdt heel goed rekening met fietsers. Kortom een prachtig vakantie en fiets eiland met een prima service van Guido.
Cees & Marian Bassa uit Beesd Cees & Marian Bassa uit Beesd schreef op 6 augustus 2017 om 20:32:
Wat hebben wij genoten van deze 15-daagse fietsrondreis Kefalonia & Ithaka. Met dank aan Guido die dit alles super heeft verzorgd. We hadden goede fietsen (1 hybride en 1 e-bike). De uitleg, advies, taxi-service en bagage vervoer waren top. Wat is het leuk om zo op de fiets deze prachtige eilanden te ontdekken. In Mousata, Agia Efimia en Vathi waren onze appartementen keurig verzorgd en met de mooiste uitzichten. De fietstochten waren voor mij als niet echte fietser soms pittig...... Lees verder
Wat hebben wij genoten van deze 15-daagse fietsrondreis Kefalonia & Ithaka. Met dank aan Guido die dit alles super heeft verzorgd. We hadden goede fietsen (1 hybride en 1 e-bike). De uitleg, advies, taxi-service en bagage vervoer waren top. Wat is het leuk om zo op de fiets deze prachtige eilanden te ontdekken. In Mousata, Agia Efimia en Vathi waren onze appartementen keurig verzorgd en met de mooiste uitzichten. De fietstochten waren voor mij als niet echte fietser soms pittig... maar zeker te doen. Wij kijken terug op een fantastische vakantie.... ! Wij zeggen DOEN.... !
Ron en Diana van Belzen Ron en Diana van Belzen schreef op 6 augustus 2017 om 18:35:
Van 22 juli t/m 5 augustus 2017 hebben we de 15 dagen rondreis over Kefalonia en Ithaka gefietst op ebikes. Thuis fietsen we nooit zo veel, maar in de vakanties moet het gebeuren! En dat is goed gelukt. De twee schitterende Griekse eilanden, de supervriendelijke en gastvrije Grieken, de fijne accommodaties, de ontbijtservices en last but not least de persoonlijke aandacht en begeleiding van Guido hebben ervoor gezorgd dat we volop hebben genoten tijdens de 450 km die we hebben... Lees verder
Van 22 juli t/m 5 augustus 2017 hebben we de 15 dagen rondreis over Kefalonia en Ithaka gefietst op ebikes. Thuis fietsen we nooit zo veel, maar in de vakanties moet het gebeuren! En dat is goed gelukt. De twee schitterende Griekse eilanden, de supervriendelijke en gastvrije Grieken, de fijne accommodaties, de ontbijtservices en last but not least de persoonlijke aandacht en begeleiding van Guido hebben ervoor gezorgd dat we volop hebben genoten tijdens de 450 km die we hebben afgelegd. De combinatie van fietsen en tevens bijna elke dag een ander strandje bezoeken met een duik in de Middellandse zee, is voor ons een perfecte combinatie van vakantie vieren. Een onvergetelijke vakantie!
Pierre en Tamara Blokzijl Pierre en Tamara Blokzijl schreef op 1 augustus 2017 om 13:57:
Een geweldige vakantie! Op de zeer lichte hybride fietsen waren de pittige routes, ondanks de hitte, (goed) te doen en zeer de moeite waard. Na een dag fietsen heerlijk in het zwembad nog even bijkomen (Mousata) of de zee in bij Agia Efimia. Op Ithaka een dagtocht met de boot naar zo een idyllisch strandje vonden we ook niet verkeerd. Guido (en zijn dochter) goede supporters en wegwijzers. Zeer persoonlijke betrokkenheid, waardoor alles goed is geregeld. Wij kijken terug op... Lees verder
Een geweldige vakantie! Op de zeer lichte hybride fietsen waren de pittige routes, ondanks de hitte, (goed) te doen en zeer de moeite waard. Na een dag fietsen heerlijk in het zwembad nog even bijkomen (Mousata) of de zee in bij Agia Efimia. Op Ithaka een dagtocht met de boot naar zo een idyllisch strandje vonden we ook niet verkeerd. Guido (en zijn dochter) goede supporters en wegwijzers. Zeer persoonlijke betrokkenheid, waardoor alles goed is geregeld. Wij kijken terug op een heerlijke en sportieve Kefalonia & Ithaka rondreis.
Carel (63) en Petra (54) Carel (63) en Petra (54) schreef op 28 juli 2017 om 21:32:
Wij zijn op fietsvakantie geweest van 10 tm 28 juli 2017. Nooit gedacht aan een fietsvakantie in Griekenland, totdat wij Guido hadden ontmoet op de Fiets - wandelbeurs. Door zijn fijne uitstraling en mooie verhaal zijn wij overstag gegaan en hebben een geheel aangepast programma gekregen. Wij wilden graag in 18 dagen 3 eilanden aandoen, Kefalonia, Ithaka en Zakynthos. Prachtige accommodaties met zeer hoge service. (Voeteneind door eigenaar afgezaagd omdat Carel 2.01m is) Er zaten pittige beklimmingen tussen maar we... Lees verder
Wij zijn op fietsvakantie geweest van 10 tm 28 juli 2017. Nooit gedacht aan een fietsvakantie in Griekenland, totdat wij Guido hadden ontmoet op de Fiets - wandelbeurs. Door zijn fijne uitstraling en mooie verhaal zijn wij overstag gegaan en hebben een geheel aangepast programma gekregen. Wij wilden graag in 18 dagen 3 eilanden aandoen, Kefalonia, Ithaka en Zakynthos. Prachtige accommodaties met zeer hoge service. (Voeteneind door eigenaar afgezaagd omdat Carel 2.01m is) Er zaten pittige beklimmingen tussen maar we genoten van het uitzicht. Helaas voor ons net iets te warm in juli (30+), maar daar heeft Guido geen invloed op. Zijn organisatie zit erg goed in elkaar. Wij kijken terug op een prachtige fietsvakantie.
Kees (63) en Marian (65) uit Assen Kees (63) en Marian (65) uit Assen schreef op 14 juli 2017 om 14:44:
Van 26 juni tot 10 juli 2017 hadden mijn man en ik de rondreis Kefalonia en Ithaka gefietst. Het was geweldig georganiseerd door Guido. Mooie locaties/appartementen en dito fietsroutes! Halen en brengen van en naar het vliegveld; de koffer nabrengen en de conditie van de (in prima conditie verkerende) fietsen: alles was dik in orde. Prachtige eilanden met fantastische uitzichten vanaf de routes. Kortom genoten.
Van 26 juni tot 10 juli 2017 hadden mijn man en ik de rondreis Kefalonia en Ithaka gefietst. Het was geweldig georganiseerd door Guido. Mooie locaties/appartementen en dito fietsroutes! Halen en brengen van en naar het vliegveld; de koffer nabrengen en de conditie van de (in prima conditie verkerende) fietsen: alles was dik in orde. Prachtige eilanden met fantastische uitzichten vanaf de routes. Kortom genoten.
Peter en Linda Hootsen Peter en Linda Hootsen schreef op 11 juli 2017 om 19:23:
Net gisteren terug gekomen van Guido’s Kefalonia & Ithaka tour. Op basis van enig e-mail-verkeer vooraf hadden we geconcludeerd, dat dat een tocht moest zijn op 3-4 niveau op de bij anderen soms wel gebruikte schaal van 0 tot 7 voor toerfietsers. Dus een behoorlijke basisconditie vereist, met redelijke stijgkwaliteiten. Dat is helemaal uitgekomen. Met op Ithaka de oostelijke weg in tegengestelde richting genomen (t.w. van zuid naar noord i.p.v. de geadviseerde noord naar zuid) zat er zelfs ook nog... Lees verder
Net gisteren terug gekomen van Guido’s Kefalonia & Ithaka tour. Op basis van enig e-mail-verkeer vooraf hadden we geconcludeerd, dat dat een tocht moest zijn op 3-4 niveau op de bij anderen soms wel gebruikte schaal van 0 tot 7 voor toerfietsers. Dus een behoorlijke basisconditie vereist, met redelijke stijgkwaliteiten. Dat is helemaal uitgekomen. Met op Ithaka de oostelijke weg in tegengestelde richting genomen (t.w. van zuid naar noord i.p.v. de geadviseerde noord naar zuid) zat er zelfs ook nog een uitschieter naar 4-5 in. Dat was behoorlijk pittig, maar wel een schitterende weg met werkelijk prachtige vergezichten. Het ophalen en wegbrengen is door Guido allemaal keurig geregeld. De routebeschrijvingen hebben we eigenlijk nog nooit zo glashelder meegemaakt. Een aantal keren een aanwijzing, die ons lang zal bijblijven: “Pittige stijging – neem de tijd”. Nou, en dat deden we dan natuurlijk. Over de twee weken heen een leuke opbouw in zwaarte ook. Voor alle overnachtingslocaties hebben we een dikke voldoende in petto. Voor wie in Nederland op de zomerdag met gemak een tocht van 40-45 km aankan inclusief een aantal bestijgingen van de Brienenoordbrug, verzot is op de Griekse keuken en een rustige nauwelijks toeristische omgeving zoekt, is deze tour absoluut een optie. Linda en Peter Hootsen, Alphen aan den Rijn