Start fietsvakanties mei 2021


Start fietsvakanties mei 2021

De Griekse minister van toerisme heeft vandaag bekend gemaakt dat ze het internationale toerisme weer wil starten in mei 2021. Goed nieuws voor onze fietsvakanties! Dit geeft ons alle mogelijkheden om een voorjaar met fietsvakanties aan te bieden. U bent van harte welkom.

Binnen Europa had Griekenland één van de laagste besmettingscijfers. Op de eilanden Kefalonia en Ithaka zijn geen besmettingen aangetoond. We houden de ontwikkelingen scherp in de gaten. We volgen de actuele informatie van het RIVM, de adviezen van Buitenlandse Zaken en de situatie in Griekenland. Indien er een negatief reisadvies geldt, kunt u bij ons kosteloos uw fietsvakantie verplaatsen naar een geschikte datum tot 29 oktober 2022. Neemt u contact met ons op voor maatwerk.