Start fietsvakanties 1 juli 2020


Start fietsvakanties 1 juli 2020

Op woensdag 20 mei heeft de Griekse minister Mitsotakis bekend gemaakt dat vanaf 1 juli alle internationale vluchten naar Griekenland weer gaan starten. Reizigers hoeven zich van te voren niet te testen en twee weken zelfisolatie is komen te vervallen. Vanaf 1 juni zijn alle restaurant en horeca geopend. Hotels en appartementen volgen vanaf 15 juni. Deze mededeling van de Griekse regering is voor ons groen licht om per 1 juli de fietsvakanties weer te starten.

Binnen Europa had Griekenland één van de laagste besmettingscijfers. Op de eilanden Kefalonia en Ithaka zijn geen besmettingen aangetoond. Fietsvakantie Griekenland.nl houdt de ontwikkelingen scherp in de gaten. We volgen de actuele informatie van het RIVM, de adviezen van Buitenlandse Zaken en de situatie in Griekenland. Indien er een negatief reisadvies geldt, kunt u bij ons kosteloos uw fietsvakantie verplaatsen naar een geschikte datum tot 29 oktober 2022. Neemt u contact met ons op voor maatwerk.