Vliegprogramma 2019


Vliegprogramma 2019

De¬†maatschappijen Tui (maandag en vrijdag), Transavia (vrijdag) en Sunweb (dinsdag en zaterdag) vliegen direct vanaf Amsterdam naar Kefalonia. U vindt de Sunweb vliegtickets op de website van Sunweb door te klikken op ‘vragen & contact’ (rechts boven). Vervolgens verschijnt op de zelfde plek de ‘zoekfunctie’. Type hier vliegticket kefalonia.

 

Voordelige vliegtickets

Jaarlijks verwelkomen we gasten die aankomen op Zakynthos. Vanaf Zakynthos neemt u de veerboot naar Kefalonia. U wordt door ons in de haven opgehaald. U vliegt met Corendon (zeer voordelig) of Transavia van Amsterdam naar Zakynthos.

 

Vanaf de luchthaven van Eindhoven en Amsterdam kunt u vliegen met Transavia naar Athene. In Athene stapt u over op de vlucht van Sky Express of Olympic Air die in 40 minuten naar Kefalonia vliegt.