NIEUW: Kefalonia & Ithaka rondreis


Nieuw dit jaar is een unieke rondreis over Kefalonia en buureiland Ithaka.

U fietst over rustige wegen op twee unieke eilanden. Volg de galerijwegen langs de kust met uitzicht op zee en geniet van ruige kliffen, prachtige zandstranden en heerlijke baaitjes. Strijk neer in de kleurrijke haventjes van Agia Efimia, Fiskardo en Assos voor een glas lokale Robola wijn. U verblijft tijdens de Kefalonia & Ithaka rondreis in verschillende appartementen. De dagtochten variëren van 20 km tot 60 km. U fietst op een hybridefiets of een e-bike, waardoor ook de minder sportieve fietsers deze rondreis met succes kunnen volbrengen. Uw bagage wordt door ons vervoerd.

  • Ontmoet de reuze schildpadden in de haven van Argostoli
  • Fiets naar de Orthodoxe kloosters en de mysterieuze grotten
  • Ontdek in het Odysseus museum de Griekse Mythologie
  • Geniet in het pittoreske haventje Kioni van de Griekse keuken

Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.